Eigentijds webdesign Houthalen-Helchteren

Op zoek naar webdesign in Houthalen-Helchteren?

Uw aanwezigheid op het internet en een geschikt webdesign zijn niet te onderschatten factoren in uw communicatie. Doorgaans zoekt men eerst naar uw website vooraleer er een persoonlijk contact komt. Uw website is de eerste indruk die men van u heeft en vaak bepalend of men al dan niet met u in zee zal gaan. Ik zorg voor een persoonlijk ontwerp en regelmatige actualisering van uw website.

Wenst u zelf een nieuwe website of is uw bestaande website aan een nieuw ontwerp toe, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Webdesign Houthalen-Helchteren

Je bent een ondernemer en hebt het druk. Ontbreekt je de tijd om zelf bezig te zijn met webdesign? Sta je op het punt een zaak te beginnen in Houthalen-Helchteren en wil je meteen een professionele website? Wil je een mobiele website met een responsive webdesign die snel online kan en betaalbaar is? Wij ontwerpen in no time uw website. We geven ook een rondleiding in het back-end beheersysteem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen. Ontdek onze diensten voor ondernemers, bedrijven en events in Houthalen-Helchteren!

Een fris webdesign?

Wij helpen kmo’s en zelfstandige ondernemers in Houthalen-Helchteren om snel, gemakkelijk en betaalbaar een website online te hebben. Kies ook voor een up-to-date website die je zelf kan beheren in een betaalbaar en trendy webdesign.

Kies voor een transparante prijs zonder verrassingen.

Je wil geen ingewikkelde offerte. Daarom hebben we een eenvoudige formule ontwikkeld waar u voor een bescheiden maandelijks bedrag een continu geactualiseerde website heeft. Inclusief gratis technische updates waardoor uw site optimaal beschermd blijft tegen hackers.

U betaald €490,- voor de complete opzet van uw website, inclusief alle pagina’s, inclusief plaatsen van alle teksten en plaatsen van geoptimaliseerde beelden.  Verder is er een maandelijks bedrag van € 49,-. U kan dan zelf de content beheren en geniet van gratis technische updates.

  • 49/mnd
  • Gratis opstart
  • Gratis technische updates
  • Up-to-date-webdesign
  • U kan zelf de content beheren

Contacteer mij voor mijn nieuwe website