Drie schroeven

Onze vaatwasser was stuk en ik dacht dat ik deze wel even zelf kon maken. Ik heb het geprobeerd en heb er veel tijd in gestoken. Zowel de online instructies als de handleiding bestudeerd.

Ik heb de vaatwasser uit elkaar gehaald en terug in elkaar gestoken. Bloed, zweet en bijna tranen.

Uiteindelijk was ik tot de conclusie te komen dat het niet lukte en ik vier uren van mijn leven verspeeld had. Ik had er eigenlijk geen idee van wat ik aan het doen was. Ik had nog drie schroeven over, waar zouden die vandaan komen? Ik heb iets proberen te maken en heb het alleen maar erger gemaakt. Uiteindelijk is de vaatwasser op de schroot beland, samen met de drie schroeven.

als je een job goed gedaan wil hebben je iemand moet inhuren die er verstand van heeft.

Waarom je een professionele grafisch ontwerper moet inhuren

Zo is het ook met grafische vormgeving. Je kunt natuurlijk proberen het zelf te doen. Ontwerp een logo voor je zaak of organisatie. Het probleem is dat iedereen die het resultaat ziet je doe-het-zelf attitude zal waarderen maar tegelijk een beetje meewarig naar je logo zal kijken, niet echt wetende wat precies de symboliek ervan is. Je gratis logo zal er uitzien als een… tja, gratis logo. Dat is nu net wat je niet wil! Je wil dat je merk herinnerd wordt door zijn unieke stijl en uitmuntendheid. Zo knip en plak je ook je eigen website in elkaar. En ja, je website zal er staan, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Een sterk logo, een mooie website en consequente huisstijl versterken je imago en geeft vertrouwen aan je klant. Een professionele grafisch vormgever kan je daarbij helpen.

8 voordelen van het huren van een professionele grafische ontwerper:

  1. Ze begrijpen het belang van een merkwaarde
  2. Ze hebben inzicht in de betekenis van kleur, vorm en ruimte
  3. Ze weten precies hoe ze u kunnen helpen een sterke merkidentiteit op te bouwen en te behouden
  4. Ze zijn zeer bedreven in essentiële ontwerpprogramma’s zoals Illustrator, Photoshop & InDesign
  5. Ze ontwerpen met de finale uitvoer in gedachten, wat minimale fouten in de bestandsconfiguratie betekent
  6. Ze kunnen uw logo in elk bestand type aanleveren dat u ooit nodig zou hebben.
  7. Ze kunnen het ontwerpwerk veel sneller uitvoeren dan een niet-ontwerper.
  8. Het zal goed worden gedaan. Met elementen van hoge kwaliteit. En geen fouten. Punt.

En al jouw goede ideeën dan?

Een ontwerper luistert steeds naar jouw wensen en ideeën. Daarna zal hij/zij deze meenemen en omtoveren tot een concreet voorstel. Op deze manier worden jouw ideeën en wensen naar een professioneel niveau getild.

Bent u klaar om een ​​professioneel grafisch ontwerper in te huren om u te helpen bij uw volgende project? Laat het me weten.

Er zijn honderden ontwerpers, waarom zou u dan voor mij kiezen?

1

Ik ben een persoon en geen agentschap

Vanaf je eerste telefoongesprek praat je met mij. Niet accountmanager Bart, Sonja van onthaal of Waffel de kantoorhond. Ik ben geen agentschap en ik heb geen hond. Ik ben net een grafisch ontwerpbureau en ik bied precies dezelfde diensten als een grafisch ontwerpbureau.

2

Ik ben betrouwbaar

Als we een overeenkomst hebben, zal ik deze ook nakomen. Ik berust op een jarenlange ervaring in grafische ontwerpprojecten. Vanaf de eerste bespreking en de presentatie van ideeën tot het uiteindelijke artwork en de oplevering, ik mis nooit een deadline.

3

Tevreden klanten

Ik heb veel klanten geholpen om een ​​positief verschil te maken voor hun bedrijf door mijn grafische ontwerp, merkcreatie en website-ontwikkeling. Om het in hun woorden te zeggen:

 

De professionele benadering van Jo, samen met zijn doordachte en creatieve insteek vormen een fantastisch resultaat!!
Waaaw! Een meerwaarde voor eenieder!

Ine Noel

Wij werken regelmatig samen met Jo en zijn steeds blij met zijn creatieve input en professionele benadering, een aanrader!

Gert Bellemans

We waren al een tijdje met een ander bureau aan het kl*ten, maar dat werkte niet. Die mensen begrepen het niet? Of ze wilde het niet begrijpen. Met Jo zaten we vanaf seconde 1 op dezelfde golflengte. Op een mum van tijd hadden we de website die we voor ogen hadden.

Jimmy Kiggen

Ik werk ondertussen al een hele tijd samen met Jo, waarover ik enkel positief kan besluiten. Jo staat garant voor creatief meedenken, snelle en goede service en mooie realisaties. Een samenwerking met Jo kan ik alleen maar aanraden.

Maarten Moons

Een bedrijf is maar zo sterk is als haar zwakste schakel. Ik heb geleerd om mij in het ondernemersvak te omringen met competente mensen en goeie, kwalitatieve leveranciers. Eén van mijn voornaamste schakels is ongetwijfeld mijn vormgever Jo. We zitten volledig op dezelfde golflengte. Vraag iets aan Jo en je weet gewoon dat het in orde komt! Dat blindelings vertrouwen is een enorme ruggesteun.

Annemie Segers

Al een jarenlange betrouwbare en aangename samenwerking! Top! ?

Karel Van Dommelen

Jo denkt mee over wat mogelijk is en wat niet. Hij reageert heel vlug en je moet niet lang op je bestelling wachten. Ondanks ik moeilijk kon verwoorden wat ik in mijn gedachten had, zat hij meteen juist met zijn ontwerp!

An Dehaese

4

Goede reputatie

Door de jaren heen heb ik gestaag een reputatie opgebouwd als betrouwbaar en bekwaam. Ik lever grafische oplossingen die de verwachtingen van mijn klanten invullen.

Zal ik contact met je opnemen?