Een professioneel grafisch vormgever

Waarom kan je beter een professioneel grafisch vormgever inhuren?

Onze wasmachine was stuk en ik dacht dat ik deze wel even zelf kon fixen. Hiervoor had ik zowel de online instructies als de handleiding geraadpleegd. Uiteindelijk is de wasmachine uit elkaar gehaald en terug in elkaar gestoken. Bloed, zweet en bijna tranen heeft het gekost. Tenslotte heb ik moeten toegeven dat het niet lukte om de machine te herstellen en er vier uren van mijn kostbare tijd verloren waren. Eigenlijk had ik er geen idee van wat ik aan het doen was. Bovendien waren er nog drie schroeven over, waar zouden die vandaan komen? Ik heb iets proberen te maken en heb het alleen maar erger gemaakt. Ten slotte is de wasmachine op de schroot beland, samen met de drie schroeven.

als je een job goed gedaan wil hebben moet je iemand inhuren die er verstand van heeft.

Zo is het ook met grafische vormgeving

Logo

Je kunt natuurlijk proberen het zelf te doen. In een of ander tekenpakket ontwerp je het logo voor je zaak of organisatie. Zelf ben je misschien wel trots op het resultaat. In het bijzonder omdat je het zelf gemaakt hebt. Het probleem is echter dat iedereen die het logo ziet, wel je doe-het-zelf attitude zal waarderen maar tegelijk een beetje meewarig naar je logo zal kijken. Niet echt wetende wat precies de symboliek of bedoeling ervan is. Je gratis logo zal er uitzien als een… tja, gratis logo.

Achteraf kom je er wellicht ook achter dat je logo niet voor alle toepassingen inzetbaar is. Bijvoorbeeld als je het wil gebruiken op een gekleurde achtergrond. Of als je het moet aanleveren voor de zeefdrukker.

Dat is nu net wat je niet wil! Je wil een uniek logo dat bij alle toepassingen inzetbaar is en overal herkenbaar. Bovendien wil je dat je merk herinnerd wordt door zijn unieke stijl en uitmuntendheid. Een logo moet aansluiten bij jouw filosofie. Daarvoor moet je bij een professioneel grafisch vormgever zijn.

Website

Zo knip en plak je ook je eigen website in elkaar. En ja, na uren en dagen zwoegen zal je website er staan. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Je hebt een website waar je in het beste geval wel trots op bent maar die geen bezoekers aantrekt of niet functioneel is. Wil je een mooie website die zowel op desktop als mobiel even sterk en functioneel is? Een website die een logisch verlengde is van je huisstijl? Dan moet je bij een professioneel grafisch vormgever zijn.

Een sterk logo, een mooie website en consequente huisstijl versterken je imago en geeft vertrouwen aan je klant. Als professioneel grafisch vormgever help ik je hierbij.

8 voordelen van het inhuren van een professioneel grafisch vormgever:

  1. Hij begrijpt het belang van een merkwaarde
  2. Beheerst inzicht in de betekenis van kleur, vorm en ruimte
  3. Hij weet precies hoe hij je kan helpen een sterke merkidentiteit op te bouwen en te behouden
  4. Doorgedreven kennis van de essentiële ontwerpprogramma’s zoals Illustrator, Photoshop & InDesign
  5. Hij zorgt voor een ontwerp met de finale uitvoer in gedachten, wat minimale fouten in de bestandsconfiguratie betekent
  6. Uw logo wordt aangeleverd in elk bestand type dat u ooit nodig zou hebben.
  7. Ze kunnen het ontwerpwerk veel sneller uitvoeren dan een niet-ontwerper.
  8. Het zal goed worden gedaan. Met elementen van hoge kwaliteit. En geen fouten. Punt.

En al jouw goede ideeën dan?

Een professioneel grafisch vormgever luistert steeds naar jouw wensen en ideeën. Daarna zal hij deze meenemen en omtoveren tot een concreet voorstel. Op deze manier worden jouw ideeën en wensen naar een professioneel niveau getild.

Bent u klaar om een ​​professioneel grafisch vormgever in te huren voor uw volgend project? Laat het me weten.

Er zijn honderden ontwerpers, waarom zou je dan voor mij kiezen?

1

Ik ben een persoon en geen agentschap

Vanaf je eerste telefoongesprek praat je met mij. Niet accountmanager Bart, Sonja van onthaal of Waffel de kantoorhond. Ik ben geen agentschap en ik heb geen hond. Ik ben net een grafisch ontwerpbureau en bied precies dezelfde diensten als een grafisch ontwerpbureau.

2

Ik ben betrouwbaar

Als we een overeenkomst hebben, zal ik deze ook nakomen. Je kan vertrouwen op mijn jarenlange ervaring in grafische ontwerp projecten. Vanaf de eerste bespreking en de presentatie van ideeën tot het uiteindelijke artwork en de oplevering, ik mis nooit een deadline.

3

Tevreden klanten

Ik heb veel klanten geholpen om een ​​positief verschil te maken voor hun bedrijf door mijn grafische ontwerp, merkcreatie en website-ontwikkeling. Om het in hun woorden te zeggen:

 

De professionele benadering van Jo, samen met zijn doordachte en creatieve insteek vormen een fantastisch resultaat!!
Waaaw! Een meerwaarde voor eenieder!

Ine Noel

Wij werken regelmatig samen met Jo en zijn steeds blij met zijn creatieve input en professionele benadering, een aanrader!

Gert Bellemans

We waren al een tijdje met een ander bureau aan het kl*ten, maar dat werkte niet. Die mensen begrepen het niet? Of ze wilde het niet begrijpen. Met Jo zaten we vanaf seconde 1 op dezelfde golflengte. Op een mum van tijd hadden we de website die we voor ogen hadden.

Jimmy Kiggen

Ik werk ondertussen al een hele tijd samen met Jo, waarover ik enkel positief kan besluiten. Jo staat garant voor creatief meedenken, snelle en goede service en mooie realisaties. Een samenwerking met Jo kan ik alleen maar aanraden.

Maarten Moons

Een bedrijf is maar zo sterk is als haar zwakste schakel. Ik heb geleerd om mij in het ondernemersvak te omringen met competente mensen en goeie, kwalitatieve leveranciers. Eén van mijn voornaamste schakels is ongetwijfeld mijn vormgever Jo. We zitten volledig op dezelfde golflengte. Vraag iets aan Jo en je weet gewoon dat het in orde komt! Dat blindelings vertrouwen is een enorme ruggesteun.

Annemie Segers

Al een jarenlange betrouwbare en aangename samenwerking! Top! ?

Karel Van Dommelen

Jo denkt mee over wat mogelijk is en wat niet. Hij reageert heel vlug en je moet niet lang op je bestelling wachten. Ondanks ik moeilijk kon verwoorden wat ik in mijn gedachten had, zat hij meteen juist met zijn ontwerp!

An Dehaese

4

Goede reputatie

Door de jaren heen heb ik gestaag een reputatie opgebouwd als betrouwbaar en bekwaam. Kortom, ik lever grafische oplossingen die de verwachtingen van mijn klanten invullen.

Zal ik contact met je opnemen?