Kies voor gepersonaliseerde mondmaskers

Mondmaskers, we zullen eraan moeten wennen. Maak het onderscheid door je medewerkers en indien nodig klanten te voorzien van mondmaskers met je logo. Als er een klant je winkel binnen komt zonder mondmasker kan je deze voor hem voorzien. Dit voor zijn eigen veiligheid en dat van je medewerkers.

 • Geen opmaakkosten

  Wij maken een vrijblijvend voorstel en passen dit aan tot u tevreden bent!

 • Geen instelkosten

  U betaalt geen extra instelkosten voor het drukwerk

 • Gratis levering

  U betaalt geen extra kosten voor de levering

 • Koop aan 6% BTW

  Door een beslissing van de regering kan u nu mondkapjes kopen aan 6% BTW

Heb je vragen? Vuur maar af, ik ben er klaar voor!

mail@jocelis.be – 0494 40 27 34

Zorg goed voor elkaar en stay safe!

Jo Celis

Gepersonaliseerde mondkapjes Model 1

Herbruikbare mondkapjes met tweelaags, dubbelgeslagen 140 g/m² polyester (knitted). Het goed ademende materiaal wordt geconfectioneerd met elastiek aan beide zijkanten voor achter de oren. De mondkapjes worden tevens voorzien van een opening aan de zijkant voor een eventueel filter.

Gepersonaliseerde mondkapjes Model 2

Herbruikbare mondkapjes tweelaags, 205 g/m² polyester (knitted). Dit polyester heeft een OEKO-TEX® Standard 100 (productklasse 2) certificering. De luchtdoorlaatbaarheid is volgens DIN EN ISO 9237 gemeten met 100 Pa op 20 cm²: +/- 166 l/m² s. De mondkapjes worden geconfectioneerd met twee elastieken voor achter het hoofd, dat geeft meer comfort. Deze elastieken kunnen doorgeknipt worden om achter de oren te plaatsen indien gewenst.