Grafisch ontwerper logo en huisstijl

Grafisch ontwerper logo en huisstijl

De herkenbaarheid van uw bedrijf in verschillende media is een must. Daarom ontwerp ik uw unieke logo en huisstijl. Een doorgedreven huisstijl schenkt klaarheid in de dialoog met uw klanten. Een duidelijk en onderscheidend logo vormt de basis van jouw communicatie.

Uw nieuw logo

Wenst u zelf een nieuw logo of is uw bestaande logo niet meer up-to-date aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een persoonlijk gesprek overlopen we samen uw wensen, de profilering en de doelstellingen van uw nieuwe logo. Na dit gesprek heeft uw logo in mijn hoofd meestal al duidelijk vorm gekregen. Uw nieuwe logo ontstaat vanuit intuïtie, omdat ik u begrijp en goed kan aanvoelen waar u naartoe wil met uw huisstijl.

Ik zorg er ook voor dat het logo beantwoordt aan al de technische eisen. Zo ontstaat er een origineel en persoonlijk concept dat voldoet aan uw wensen en bruikbaar is op iedere communicatiedrager.

Na afwerking van je logo bezorg ik jou de bestanden in diverse formaten zodat je je logo meteen kan inzetten in je social media en reclametoepassingen.

Uw huisstijl

Als we klaar zijn met je logo kunnen we dit gaan toepassen op je huisstijl. We maken naamkaartjes, briefhoofden, omslagen, notabloks,… enz. Allemaal in een duidelijk herkenbare stijl. Na afwerking van de huisstijl kan ik ook het drukwerk voorzien.

Ik hoor graag van je…

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.