Een gepersonaliseerde kaart voor je klanten

Gepersonaliseerde Kerstkaart

Ben je blij met je klanten?

Natuurlijk ben je blij met je klanten. Zonder je klanten sta je nergens. Het eindejaar is het uitgelezen moment om je klanten te bedanken voor hun aankopen van afgelopen jaar. Ook om hun te laten weten dat je het komende jaar voor hun klaar zal staan. Je kan dat uiteraard met een Facebook berichtje doen maar de kans is klein dat je gaat opvallen tussen die stroom van berichten. Je bent trouwens even snel uit beeld gescrold als dat je erin gescrold bent. Kies daarom voor een meer authentieke manier, de gepersonaliseerde kaart!

  • Persoonlijk ontwerp

  • Kwalitatief drukwerk

  • Adressering, frankering en verzending

Een persoonlijk ontwerp

De kaart heeft een A6 formaat, dat is 148mm breed op 105mm hoog. Op de voorzijde van de kaart maken we een persoonlijk ontwerp conform jouw wensen en huisstijl. Op de keerzijde is er ruimte voor een persoonlijke boodschap en de adressering.

Kwalitatief Drukwerk

Wij zorgen voor een eersteklas drukwerk op 300 gr/m2 eenzijdig gestreken sulfaatkarton afgewerkt met enkelzijdig hooglans uv-lak all over.

Adressering, frankering en verzending

Je bezorgt ons een Excel bestand met adressen en wij doen de rest. De kaart wordt bedrukt met een PB-nummer voor verzending aan een gunstig tarief. Wij bezorgen de kaarten aan het sorteercentrum en Bpost doet de rest.

En jij, wat moet jij nog doen?

Hou jij je maar bezig met je core business, wij doen de rest.

Heb je vragen? Vuur maar af, ik ben er klaar voor!

mail@jocelis.be – 0494 40 27 34

Zorg goed voor elkaar en stay safe!

Jo Celis

Een snelle aanvraag?