Besteed je budget zinvol

Slinkende budgetten? besteed ze zinvol!

Tijd voor creativiteit

Velen zien hun omzet dalen of zelfs klanten wegvallen, hierdoor ontstaat er wel tijd om je activiteiten eens onder de loep te nemen. Tijd voor creativiteit. We moeten ons aanpassen. Niet in de paniek vastraken maar juist NU nadenken over hoe het straks verder moet. Juist NU de juiste stappen zetten om hier straks sterker uit te komen.

Het einde van Corona

De coronacrisis is een tijdelijk fenomeen. Er komt een einde aan deze crisis en dan is er een nieuw begin. Het is jouw taak als bedrijf of ondernemer om de moed niet te verliezen en deze periode te benutten om je voor te bereiden op dat nieuwe begin.

Begrijpt je klant je?

Is het voor je klant duidelijk waarom hij net bij jou moet kopen? Communiceer je al je diensten correct? Weet je klant welk probleem je voor hem oplost, op welke manier je hem helpt? Het is zinvol om net NU die communicatie aan te passen.

Wie nu schakelt komt straks als eerste uit de bocht!

Zo is je online aanwezigheid nu belangrijker dan ooit en misschien is je website aan een update toe? Er is nu ruimte om die flyer of brochure uit te werken die je al zo lang nodig hebt. Je denkt wellicht aan de promo’s of acties die je wil ondernemen om je verkoop weer op te drijven na deze crisis. Ik zorg ervoor dat je promomateriaal klaar is als de economische molen weer op kruissnelheid komt!

Ik denk met je mee

Veel ondernemers zitten in hetzelfde schuitje. Je kan in een hoekje zitten jammeren of je kan actie ondernemen om er straks weer te staan! Ik kan je helpen om je actie grafisch te ondersteunen! Als ik je kan helpen in deze bizarre tijden hoor ik het graag, ik denk met je mee. Ik wil dat je weet dat ik ook in deze moeilijke periode voor jullie klaar sta.

Ja maar,… wat kost dat allemaal?

Je omzet daalt en je wilt de resterende budgetten zuinig besteden, dat begrijp ik! Daarom heb ik goed nieuws voor jou! Ik ben een persoon en geen agentschap met grote overheadkosten. Ik moet geen personeel betalen, geen grote wagen, geen gebouw huren,… allemaal kosten die ik niet aan jou als klant moet doorrekenen. En toch lever ik dezelfde service als een agentschap, meer nog, je wordt één op één geholpen. Daarenboven heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de drukkerijsector en weet daarom waar ik jouw drukwerk het best kan onderbrengen om een goede kwaliteit aan een scherpe prijs te leveren.

Heb je vragen? Vuur maar af, ik ben er klaar voor!

mail@jocelis.be – 0494 40 27 34

Jo Celis

Er zijn honderden ontwerpers, waarom zou u dan voor mij kiezen?

1

Ik ben een persoon en geen agentschap

Vanaf je eerste telefoongesprek praat je met mij. Niet accountmanager Bart, Sonja van onthaal of Waffel de kantoorhond. Ik ben geen agentschap en ik heb geen hond. Ik ben net een grafisch ontwerpbureau en ik bied precies dezelfde diensten als een grafisch ontwerpbureau.

2

Ik ben betrouwbaar

Als we een overeenkomst hebben, zal ik deze ook nakomen. Ik berust op een jarenlange ervaring in grafische ontwerpprojecten. Vanaf de eerste bespreking en de presentatie van ideeën tot het uiteindelijke artwork en de oplevering, ik mis nooit een deadline.

3

Tevreden klanten

Ik heb veel klanten geholpen om een ​​positief verschil te maken voor hun bedrijf door mijn grafische ontwerp, merkcreatie en website-ontwikkeling. Om het in hun woorden te zeggen:

 

De professionele benadering van Jo, samen met zijn doordachte en creatieve insteek vormen een fantastisch resultaat!!
Waaaw! Een meerwaarde voor eenieder!

Ine Noel

Wij werken regelmatig samen met Jo en zijn steeds blij met zijn creatieve input en professionele benadering, een aanrader!

Gert Bellemans

We waren al een tijdje met een ander bureau aan het kl*ten, maar dat werkte niet. Die mensen begrepen het niet? Of ze wilde het niet begrijpen. Met Jo zaten we vanaf seconde 1 op dezelfde golflengte. Op een mum van tijd hadden we de website die we voor ogen hadden.

Jimmy Kiggen

Ik werk ondertussen al een hele tijd samen met Jo, waarover ik enkel positief kan besluiten. Jo staat garant voor creatief meedenken, snelle en goede service en mooie realisaties. Een samenwerking met Jo kan ik alleen maar aanraden.

Maarten Moons

Een bedrijf is maar zo sterk is als haar zwakste schakel. Ik heb geleerd om mij in het ondernemersvak te omringen met competente mensen en goeie, kwalitatieve leveranciers. Eén van mijn voornaamste schakels is ongetwijfeld mijn vormgever Jo. We zitten volledig op dezelfde golflengte. Vraag iets aan Jo en je weet gewoon dat het in orde komt! Dat blindelings vertrouwen is een enorme ruggesteun.

Annemie Segers

Al een jarenlange betrouwbare en aangename samenwerking! Top! ?

Karel Van Dommelen

Jo denkt mee over wat mogelijk is en wat niet. Hij reageert heel vlug en je moet niet lang op je bestelling wachten. Ondanks ik moeilijk kon verwoorden wat ik in mijn gedachten had, zat hij meteen juist met zijn ontwerp!

An Dehaese

4

Goede reputatie

Door de jaren heen heb ik gestaag een reputatie opgebouwd als betrouwbaar en bekwaam. Ik lever grafische oplossingen die de verwachtingen van mijn klanten invullen.

Zal ik contact met je opnemen?